dinsdag 3 april 2012

De Kerk in de Krant

Vorige week zijn de journaliste/schrijfster Levien Vermeer en de fotografe, Lisette van de Pavoordt bij ons thuis geweest . Zij verzorgen in de Rivierenland editie van het AD en rubriek over bijzondere woonhuizen. Ons huis was er zo een. We hebben wat voorbeelden gezien en vonden het wel leuk. Het leek ons wel goede promotie voor de B&B en wie weet komt er en vermogende koper op af. We hebben van de 300 foto's er 55 te zien gekregen om te bepalen welke foto we wel en welke we niet in het artikel wilde hebben. Ik denk dat Lisette hele mooie foto's heeft gemaakt en wij een paar goede keuzen hebben gemaakt. Misschien hadden we toch wat specifieker moeten zijn. Er mankeert niets aan de foto's, maar de keuze doet geen recht aan de enorme ruimte in ons huis. Van de foto waar Mieke en ik onderaan het trappenhuis staan/zitten, is de bovenste helft af geknipt, waardoor je niet kunt zien dat er nog 8 meter vrije ruimte boven ons is. Het is de keuze van opmaak-redactie. Maar goed, het hele dorp heeft ons al in de krant zien staan en zal binnenkort wel komen logeren. Het worden drukke tijden voor B&B Kerkje aan de Waaldijk. 


Als voorbeeld. Hieronder de originele foto van Lisette.
Maar Lisette en Levien, als jullie dit lezen, "We zijn er wel heel blij mee".

nil

2 opmerkingen:

  1. Dag Cees en Mieke,

    Wat een mooi blog heb je Cees! En nu zie ik het artikel nog eerder dan dat ik de krant heb gekocht.

    Inderdaad jammer van de foto-opmaak. Behalve dat het ruimtelijke karakter van het interieur zo niet goed uitkomt, worden de mooie lijnen van trap en balustrades ook gemist. Maar gelukkig weten wij beter :)En fijn om te horen dat jullie er toch heel blij mee zijn.

    Nogmaals dank voor jullie gastvrijheid en medewerking. Hopelijk wordt de B&B een grote hit!

    Met vriendelijke groet,
    Levien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Cees en Mieke,
    Leuke blog inderdaad!
    Leuk dat de foto zoals deze bedoeld was er ook bijstaat :).
    Ik heb gemeld aan de redactie dat we de uitsnede onbegrijpelijk vinden. De redactie vond het ook erg vreemd en gaat het terugkoppelen naar de vormgeving, gelukkig, maar helaas te laat voor dit artikel...
    Bedankt voor jullie tijd en veel succes alvast met de fietstocht!

    Vriendelijke groet, Lisette

    BeantwoordenVerwijderen