zaterdag 29 december 2012

Uit de Telefoongids Geknikkerd...............

Wij zijn uit alle telefoongidsen geknikkerd. Zonder opgave van redenen en zonder enige waarschuwing.
Heel vreemd.
Ik heb ons gelijk maar weer aangemeld.
Digitaal en elektronisch zullen we over een paar weken wel weer terug op aarde zijn, maar op papier liggen we er een jaar uit.
Ik overweeg wel een herdruk van de telefoongids/gouden gids te eisen, maar ik verwacht niet dat een eventuele procedure binnen het komende jaar zal zijn afgerond.

Daarom bij deze
"ZEGT HET VOORT, ZEGT HET VOORT'

WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 0183 634 877 
DUS
NUL EEN ACHT DRIE ZES DRIE VIER ACHT ZEVEN ZEVEN.

Vergeet ons niet!!

donderdag 27 december 2012

Gigaklus

Ik heb vandaag een Gigaklus geklaard door ongeveer 100 gigabyte te redden van de ondergang.
Mijn oude externe harde schijf staat op ontploffen dus was het zaak eraf te halen wat maar even kon.
Dat is aardig gelukt.

maandag 24 december 2012

2013


                        geniet van elke seconde in
2013

DE MAAND DECEMBER

Stress speelt natuurlijk het hele jaar een rol in menig leven, maar in december is het vaak gek makend.
Of je wilt of niet. Je ontkomt niet aan grote hoeveelheden verplichtingen zoals verjaardagen. De verjaardag van Sint Nicolaas  6 december, de verjaardag van Jezus 25 december en de verjaardag van het jaar zelf 1 januari.
Dan zijn er ook nog een aantal verjaardagen waar je niet omheen kunt, maar waar je misschien omheen komt door ze niet te vieren of niet mee te vieren. Dat zijn er alleen al voor mij vijf stuks in de familie en nog een stel in de sfeer van vrienden en kennissen.
December is ook zo'n maand waarin je "aan nogal wat MOET denken" en waarin je "niks Mag vergeten."
Dan zijn ook de dagen aan de korte kant.
In december kom je ernstig zonlicht te kort.
Henk Westbroek, je kent hem wel, ook bekend van het 'Goede Doel' en 'Leefbaar Utrecht', sprak vanmorgen in zijn wekelijkse Radio-Column 'Het Ochtendhumeur' over 'December-Stress' en hoe veel mensen dat oplosten door lekker op vakantie te gaan en er niet bij stil stonden dat dat nog wel eens 'Vakantie-Stress' veroorzaakt.
Maar het kan van mij niet snel genoeg januari worden om dan tot de conclusie te komen, dat ik in december te veel geld heb uitgegeven.  Ik heb op de koop toe van mijn oud werkgever, Ballast Nedam, geen Kerstpakket heb gehad om de winter door te komen. Tjonge.
Ja, dat zelfde Ballast Nedam wat voor 17 miljoen Euro geschikt heeft met justitie om van een rechtszaak voor betalen van steekpenningen af te komen.
Dat zelfde Ballast Nedam, waar de traditie van het graaien van directeuren en hooggeplaatsten in het verleden rustig doorging ondanks dat de resultaten negatief waren.
Dat zelfde Ballast Nedam wat de van het pensioenfonds gejatte middelen  niet wil terug betalen aan dat pensioenfonds.
Overigens een pensioenfonds dat in de top 5 van de slechtst presterende pensioenfondsen staat, maar wel een dik miljoen aan bureaukosten heeft. Een pensioenfonds ook waar de gepensioneerden een eigen verenigingen of stichtingen oprichten om met de contributie hun pensioen op peil te houden.
Kijk, daar ben ik dan in januari mee zoet. Ofschoon, het is nog steeds december.
Je raakt er van in de war.