vrijdag 9 maart 2012

Venus en Jupiter

Ik wil niet de indruk wekken veel te weten laat staan overal verstand van te hebben, maar wat ik de afgelopen dagen waarneem met dat heldere weer s'avonds moet ik delen.
Een prachtige volle maan met in het westen steeds, super helder, Venus en Jupiter, die elkaar lijken achterna te zitten.
Niet uniek. Alle sterrenkundigen hebben dat al jaren geleden uit gerekend, maar ik zie het en vind het bijzonder.
Kijk maar.

1 opmerking:

  1. Dag schat, die bedelstaf hadden we toch bedacht voor die weesmeisjes tijdens het fietsen in Kenia? Gelukkig ben ik de eerste en hoop ik ook de laatste die reageert. Dan heb ik in ieder geval gewonnen!
    Nu, als we (jij, Mieke, Ted en ikzelf) toch gaan fietsen voor weesmeiden in Kenia, heb je misschien ook wel zielige mannen in Nederland waar ik ook wel voor wil fietsen. Dus verdelen we het geld gewoon: dus elke km die we fietsen gaat 3/4 naar Kenia en de rest naar jouw bedelboerderij. Wat doen die zielige vaders zelf eigenlijk om de kas te spekken? Of duiken ze direct in de slachtofferpositie? Bedelen kun je trouwens ook positiever labelen als 'charity'. Dat hoorde in de regentencultuur. We gaan terug van de solidariteitsgedachte naar de charity. Wellicht word je er wat vrolijker van Ceesje! Verder heb je een leven, een rijke topvrouw, een ontzettend gaaf gezin, ben je grootpa en heb je mij als rijke en goddelelijke vriendin. Rijker wil je toch niet worden hè...
    P.S. Is het nog gelukt met het bedelen bij de rijken voor de fietstocht?
    Liefs Toos en kus aan Mieke.

    BeantwoordenVerwijderen